Včelobal Turista

Včelobal je kombinací 100% organické bavlny a jedinečné směsi borovicové pryskyřice, organického slovenského řepkového oleje a včelího vosku.

    • Pevně drží tvar
    • Prodlužuje čerstvost potravin
    • Omyvatelný a opakovaně použitelný
    • Kompostovatelný a rozložitelný
    • 100% přírodní
    • Vyrobený na Slovensku

 

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.5.2024 27.5.2024 27.5.2024 Zvolte variantu
Skladem (5 ks) Skladem (5 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Kód: VBT_S VBT_M VBT_L Zvolte variantu
Značka: Včelobal
99 Kč 149 Kč 199 Kč od 99 Kč
Ekologické balení
Ekologické balení
při balení myslíme na přírodu
obchod
Možnost osobního vyzvednutí
můžete si produkty osobně prohlédnout
Rychlost doručení
Rychlost Doručení
zboží skladem je u vás do 1-2 pracovních dnů

Přírodní včelí vosk má antibakteriální účinky, borovicová pryskyřice působí proti plísním, řepkový olej svými vlastnostmi dodává Včelobalu pružnost.
Obaly se včelím voskem prošly národními testy RÚVZ a jsou certifikovány pro styk s potravinami.

Jak Včelobal používat?

Pomačkejte Včelobal a zahřejte ho teplem rukou, díky vrstvě vosku se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru. Udrží potraviny déle čerstvé a snadno přilne k misce nebo hrnku.

Po použití opláchněte Včelobal vlažnou vodou nebo použijte ekologický prostředek na mytí nádobí a měkkou houbičku. Po umytí stačí nechat uschnout nebo otřít hadříkem.

Včelobal nemyjte horkou vodou, nevkládejte do trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí ani nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Včelí vosk není vhodný k balení syrového masa a plesnivých sýrů. Pro tyto suroviny používejte raději jiné ekologické obaly.

Jak o Včelobal pečovat?

Péče spočívá v tom, že po použití oklepete drobky. V případě potřeby lze obal opláchnout vlažnou vodou spolu s ekologickým mycím prostředkem a houbičkou.

Životnost včelích obalů je více než rok, nicméně vrstvu vosku lze kdykoli obnovit pomocí Včeloopraváře. Jakmile Včelobal doslouží, lze jej rozstříhat na menší kousky a zkompostovat.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: